Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
3 entries.
Petra, Roland, Julia & Laura Petra, Roland, Julia & Laura wrote on 18 March, 2019 at 7:37 pm:
Lieve Elodie, Geurt & Thalita Wederom kijken wij terug op een heerlijke zonnige vakantie bij Le Viallon, de gastvrijheid van Elodie & Geurt, het huisje La Salamandre met zijn veranda, het zwembad, de prachtige omgeving met vele wandelroutes enz. Maar bovenal het plezier wat de kinderen hadden met Thalita, de bonte middag, de unieke momenten met andere vakantiegangers. Kortom een vakantie met alleen maar hoogtepunten. Dank jullie wel voor de geweldige gastvrijheid en tot volgend jaar !
Daniëls Daniëls wrote on 18 March, 2019 at 7:35 pm:
Mooie en verzorgde B&B van nederlands-frans echtpaar rustig gelegen midden de natuur van het Parc naturel du Pilat ten zuiden van Lyon. Niet al te ver van de afritten 10 (Condrieu) en 12 (Annonay) op A7 autoweg, waardoor ook ideaal voor een tussenstop op weg naar het zuiden. Goed uitgangspunt voor bezoeken aan Lyon, Vienne, Valence en de wijngebieden van de Noordelijke Rhône. Onbeperkte wandelmogelijkheden met wijdse panorama’s. Uitgebreid ontbijt. Kamers voor 2 en voor 3 pers. Ook 3 gites. Dir
GÉRALD GÉRALD wrote on 18 March, 2019 at 7:24 pm:
J’ai réservé 2 chambres pour notre famille pour les 40 ans de ma femme !!! Que dire de plus !!! Les propriétaires sont super cool …les chambres propres et magnifiques….petit déjeuner la classe !!! la famille a apprécié sur tous Donc n’hésitez pas d’y aller vous ne serez pas déçu !!!!